تا نیایی گره از کار بشر وا نشود




 

 

 



:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق نارنجی- گره - کار -بشر , ,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : یک شنبه 19 فروردين 1397
زمان : 12:57
خدایا بمانم یا برگردم ؟؟


 

 

 

هنگامی كه شیطان به خداوند گفت:

 

 

من از چهار طرف انسان را گرفتار و گمراه می‏كنم.

 

 

فرشتگان پرسیدند:

 

 

شیطان از چهار سمت بر انسان مسلّط است،

 

 

پس چگونه انسان نجات می‏یابد؟

 

 

خداوند فرمود: راه بالا و پایین باز است؛

 

 

راه بالا نیایش و راه پایین سجده و بر خاك افتادن است.

 

 

 


برچسب‌ها:


:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- تلگرام, شبکه های اجتماعی, مناجات با خدا, جملات تکان دهنده,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : یک شنبه 19 فروردين 1397
زمان : 12:55
مرا جزء 313 نفر قرار بده


http://shabhayetanhayi.com/wp-content/uploads/shabhayetanhayi.ir_...%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%AA%D9%86..gif

 

یا بن الحسن

 

تو که آهسته میخوانی

 

قنوت گریه هایت را

 

میان ربنای سبز دستانت

 

دست بر سر این گنه کار بگذار

 

دعایم کن و مرا جزء 313 نفر قرار بده

 

http://s8.picofile.com/file/8298259776/photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7_%DB%B0%DB%B6_%DB%B1%DB%B9_%DB%B2%DB%B2_%DB%B0%DB%B1_%DB%B2%DB%B4.jpg



:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- دلنوشته هايي با امام زمان, امام زمانی, یاران امام زمان, 313 نفر,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : یک شنبه 19 فروردين 1397
زمان : 12:46
وظایف شیعیان در گسترش نقش تربیتی ائمه


 

شیعیان در معرفی جایگاه معنوی و الهی اهل بیت، نقش اساسی دارند. ضروری است که پیروان واقعی ائمه، حلقه اتصال آن ها با دیگر مردم باشند. از این رو اگر کسی از شیعیان در معرفی امامان معصوم به جامعه، درست عمل کرده، اجر گران سنگی دارد که آسمان ها با آن برابر نمی باشند و اگر به خطا رفته باشد، خسارت سنگینی دارد. ائمه معصومین (علیهم السلام) نیز به این مورد، توجه کامل داشته و به شیعیان توصیه اکید فرموده اند:

ای شیعیان، شما به ما منسوب هستید، پس مایه زینت ما باشید نه مایه آبرو ریزی ما

معاویه بن وهب قال: قلت له کیف ینبغی لنا أن نصنع فیما بیننا و بین قومنا و بین خلطائنا من الناس، ممن لیسوا علی أمرنا؟ فقال: تنظرون إلی أئمتکم الذین تقتدون بهم فتصنعون ما یصنعون، فوالله إنهم لیعودون مرضاهم، و یشهدون جنائزهم، و یقیمون الشهاده لهم و علیهم، و یؤدون الأمانه إلیهم. (1) درحدیث دیگر با همین سنداین مطلب نیزآمده است: ... وکونوا لنازینا ولاتکونوا علینا شینا.... (2)
معاویه به وهب می گوید: به امام صادق (علیه السلام) گفتم: چه نوع رفتاری شایسته است در معاشرت های خویش داشته باشیم، چه نسب به دوستان و هم عقیده های خود چه با سایرین که هم خط ما نیستند (اهل سنت)؟ فرمود: به امامان خویش که به آنان اقتدا می کنید بنگرید که هر چه ایشان می کنند بکنید: به خدا سوگند ایشان (ائمه علیهم السلام) بیمارانشان را عیادت کرده، به جنازه هایشان حاضر شده، و برای ایشان شهادت می دهند چه به نفعشان باشد یا به ضررشان، و امانت هایشان را به آنها مسترد می کنند. ای شیعیان، شما به ما منسوب هستید، پس مایه زینت ما باشید نه مایه آبرو ریزی ما.

مردمی که با هم زندگی می کنیم

آموزه های تربیتی مورد تاکید امامان معصوم در این روایات (که بسیار زیاد هستند) را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:
الف. شیعیان باید در معاشرت با اهل سنت به ائمه اقتدا کنند.
ب. ائمه با اهل سنت معاشرت نیکو داشته اند.
ج. شیعیانی که در میان اهل سنت زندگی می کنند، باید در تمام امور اجتماعی آن ها شرکت داشته باشند و در این باره تفاوتی بین شیعه و اهل سنت قائل نشوند.

شیعیان در معرفی جایگاه معنوی و الهی اهل بیت، نقش اساسی دارند. ضروری است که پیروان واقعی ائمه، حلقه اتصال آن ها با دیگر مردم باشند.

د. شیعیان باید در جامعه اهل سنت، آن چنان زندگی کنند که در انجام امور خیر و نیکی و عبادت، سرآمد همه باشند تا جایی که اگر پرسش شود چه کسی بهترین است؟ مردم به او اشاره کنند.
ه. شیعیان باید با اعمال و رفتار خوب خود، موجب سرافرازی و فخر ائمه شوند.
و. شیعیان باید با رفتار خوب خود و پای بندی به دستورهای دین سبب شوند که دیگران به ائمه روی آورند و آن چنان عمل نکنند که دیگران از ائمه روی بر تابند و این مو ضوع سبب شود که نسبت به شناخت ائمه و معارف آن ها بیگانه بمانند.
ز. شیعیان اگر به این دستورها عمل کردند و با اهل سنت این گونه معاشرت نیکو داشتند، زمینه فراهم می شود که معارف اهل بیت، برای آن ها بیان شود. (3)


پی نوشت ها:
(1). وسائل الشیعه 8/ 398/ 15501 و 8/ 398/ 15500 و 8/ 400
(2).مشکاة الأنوار، ص 67
(3).درسنامه سیره معصومین علیهم السلام، ص79



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی، مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- وظایف -شیعیان - گسترش- نقش تربیتی ائمه-,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : چهار شنبه 3 شهريور 1395
زمان : 7:34
از کجا بدانیم خدا از ما راضی است؟


 شکی نیست که خشنودی خدا از امام رضا (علیه السلام) بخاطر بندگی آن امام همام، نسبت به خدای بزرگ است، ما پیروان آن امام رئوف (البته امام، معصوم است و ما غیر معصوم) هم با ابراز بندگی خود بدرگاه خدا ــ که در ایمان به خدا و انجام عمل صالح، خلاصه می شود ــ می توانیم در پی کسب رضای خدا باشیم.

از کجا بدانیم خدا از ما راضی است؟

حضرت عیسی بن مریم به حواریین فرمود: کاری کنید که نزد خدا محبوب گردید و به خدا نزدیک شوید. گفتند: ای روح الله! چگونه در نزد خدا محبوب شویم و به او نزدیک گردیم؟ گفت: با بغض اهل گناه، و با دشمنی ایشان، رضای الهی را طلب کنید!»

حضرت علی (علیه السلام) در کلامی گهربار می فرماید: «مَنْ‏ أَرَادَ مِنْکُمْ‏ أَنْ‏ یَعْلَمَ‏ کَیْفَ‏ مَنْزِلَتُهُ‏ عِنْدَ اللَّهِ‏ فَلْیَنْظُرْ کَیْفَ مَنْزِلَةُ اللَّهِ مِنْهُ عِنْدَ الذُّنُوبِ کَذَلِکَ مَنْزِلَتُه‏؛[2] هر کس از شما که می خواهد جایگاه و منزلت خود را در نزد خداوند بداند، پس باید ببیند که جایگاه و منزلت خداوند در آن هنگام که به گناهی می رسد چگونه است. جایگاه او نزد خداوند تبارک و تعالی، به همان مقدار است که جایگاه خداوند در نزد او است.»
پیام این حدیث این است که اگر ما اوامر الهی را مخلصانه بجا بیاوریم و از اطاعت الهی سر نپیچیم؛ باید بدانیم که رضایت الهی را بدست آورده ایم. شکی نیست که باید در تمام زندگی اینگونه باشیم؛ تا به رضوان الهی و بهشت او در آییم.
اگر انسان، دوستی داشته باشد، تمام سعی خود را برای راضی نگه داشتن او ـــ با توجه داشتن به خواسته های او ــ بکار می برد، آنگاه از طرف مقابل هم همین خواسته ها را دارد. خلاصه وقتی در دوستی های زمینی و دنیایی (با بی اعتباری های دنیا و دوستی هایش) رضایت طرفینی حرف اول را می زند؛ درباره آخرت که سرای جاوید است به طریق اولی باید رضایت طرفینی حرف اول را بزند.
اتفاقاً در حدیث داریم که دین انسان به مانند برادر انسان (بالاتر از دوست) است که باید نسبت به او توجه کامل داشته باشی.
امیرالمومنین علی (علیه السلام) به کمیل بن زیاد فرمودند: «أَخُوکَ دِینُکَ فَاحْتَطْ لِدِینِکَ‏ بِمَا شِئْت‏؛[3]دین تو مانند برادر توست، پس نسبت به دینت تا می توانی جانب احتیاط را نگه دار(محکم کاری نسبت به فرائض دینی)» 

عوامل کسب رضایت خداوند

حالا به عواملی چند که باعث کسب رضایت الهی می شود اشاره می کنیم.

1ــ ایمان و عمل صالح

هیچ کس مشمول رضاى خدا نمی شود مگر با اطاعت او و اطاعت پیامبرش و اطاعت ائمه از آل محمد صلى اللَّه علیه و آله .

در آیات پایانی سوره بینه می خوانیم: کسانى که ایمان آوردند و اعمال صالح انجام دادند، بهترین مخلوقات (خدا) یند! * پاداش آنها نزد پروردگارشان باغ هاى بهشت جاویدان است که نهرها از زیر درختانش جارى است؛ همیشه در آن مى‏ مانند! (هم) خدا از آنها خشنود است و (هم) آنها از خدا خشنودند؛ و این (مقام والا) براى کسى است که از پروردگارش بترسد. [4]
بی تردید رضایت خدای بزرگ جز با عمل به دستوراتش میسر نیست، دستوراتی که با شناخت مقام خداوند و ترس از عقوبت او، و همچنین اطاعت از اهل بیت (علیهم السلام) امکان پذیر خواهد بود. حضرت صادق سلام الله علیه در عصر خویش رساله ای مفصل برای شیعیان می نویسند و برای شهرهای مختلف نسخه ای از آن را می فرستند. شیعیان نیز آن را در سجاده های خویش قرار می داده اند و پس از نماز آن را مرور می کرده اند. در این رساله آمده است: و بدانید که هیچ کس مشمول رضاى خدا نمی شود مگر با اطاعت او و اطاعت پیامبرش و اطاعت ائمه از آل محمد صلى اللَّه علیه و آله .

2ــ تبری

 

در روایتی آمده است که رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود: حضرت عیسی بن مریم به حواریین فرمود: کاری کنید که نزد خدا محبوب گردید و به خدا نزدیک شوید. گفتند: ای روح الله! چگونه در نزد خدا محبوب شویم و به او نزدیک گردیم؟ گفت: با بغض اهل گناه ، و با دشمنی ایشان، رضای الهی را طلب کنید!» [6]
در روایتی امام رضا علیه السلام در باب ویژگی شیعیان می فرمایند: قال الامام الرّضا - علیه السلام - : شیعَتُنا المُسَّلِمُونَ لاِمْرِنا، الْآخِذُونَ بِقَوْلِنا، الْمُخالِفُونَ لاِعْدائِنا، فَمَنْ لَمْ یَکُنْ کَذلِکَ فَلَیْسَ مِنّا: امام رضا- علیه السلام - فرمود: شیعیان ما کسانی هستند که تسلیم امر و نهی ما باشند، گفتار ما را سرلوحه زندگی ـ در عمل و گفتار ـ خود قرار دهند، مخالف دشمنان ما باشند و هر که چنین نباشد از ما نیست. [جامع أحادیث الشّیعه، ج 1، ص 171، ح 234]
شاید کسی فکر کند: بغض دشمنان الهی، همان اطاعت از خداست، بله در این شکی نیست، ولی زمانی هست که انسان اطاعت الهی را گردن می نهد اما با دشمنان خدا سر جنگ و ستیز نداشته و با آنها مشکلی ندارد. مشکل اصلی دنیای اسلام، هم دقیقاً همین است که بعضی کشورهای مسلمان، شاید کم و بیش احکام اسلام را اجرا کنند (اطاعت از خدا و پیامبر)، ولی با دشمنان خدا و اسلام، مشکل چندانی ندارند. این موضوع سبب بوجود آمدن جنگ های خانمان سوزی در جهان اسلام شده است. 

3ــ رضایت به تقدیرات الهی

حضرت علی (علیه السلام) در کلامی گهربار می فرماید: «مَنْ‏ أَرَادَ مِنْکُمْ‏ أَنْ‏ یَعْلَمَ‏ کَیْفَ‏ مَنْزِلَتُهُ‏ عِنْدَ اللَّهِ‏ فَلْیَنْظُرْ کَیْفَ مَنْزِلَةُ اللَّهِ مِنْهُ عِنْدَ الذُّنُوبِ کَذَلِکَ مَنْزِلَتُه‏؛[2] هر کس از شما که می خواهد جایگاه و منزلت خود را در نزد خداوند بداند، پس باید ببیند که جایگاه و منزلت خداوند در آن هنگام که به گناهی می رسد چگونه است. جایگاه او نزد خداوند تبارک و تعالی، به همان مقدار است که جایگاه خداوند در نزد او است.»

از امیرالمؤمنین علیه السلام نیز نقل شده است که حضرت فرمود: «عَلَامَةُ رِضَا اللَّهِ سُبْحَانَهُ عَنِ الْعَبْدِ رِضَاهُ بِمَا قَضَى بِهِ سُبْحَانَهُ لَهُ وَ عَلَیْه‏؛[7] نشانه رضایت خدای سبحان از بنده، رضایت بنده از آن چیزی است که خداوند برای او مقدر کرده است، چه خوشایند او و چه ناخوشایند او باشد»  
البته وجود این احادیث و احادث مشابه، منافاتی با تلاش و کوشش انسان برای تغییر سرنوشت خودش ندارند: «اَنَّ اللَّهَ لَمْ یَکُ مُغَیِّراً نِعْمَةً أَنْعَمَها عَلى‏ قَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ وَ أَنَّ اللَّهَ سَمیعٌ عَلیمٌ؛[انفال/53] خداوند، هیچ نعمتى را که به گروهى داده، تغییر نمى ‏دهد؛ جز آنکه آنها خودشان را تغییر دهند؛ و خداوند، شنوا و داناست.»
انسانی که دست روی دست بگذارد و بگوید: هر چه پیش آید خوش آید، هر چه تقدیر باشد همان می شود؛ این فرد خود را فریب داده است.
کسانی هستند که از خدا شاکی هستند و مدام شکوه می کنند که ای کاش خدایا! اینگونه می شد و ای کاش اینگونه نمی شد، بدون اینکه فکر کنند واقعاً به نفع آنها است یا نه، در حالی که می باید صبر را چاشنی کار کنند: «وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْ‏ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ‏ مِنَ‏ الْأَمْوالِ‏ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرینَ؛[بقره/155]و البته شما را به پاره‏اى از سختى ‏ها چون ترس و گرسنگى و نقصان اموال و نفوس و آفات زراعت بیازماییم، و صابران را بشارت و مژده بده.»
بنابراین اگر انسان از برخی تقدیرات الهی  گله مند باشد و آرزو کند که ای کاش این گونه نشده بود باید بداند که خدا هم به همین میزان از او ناراضی است.

سخن آخر

شاه کلید بدست آوردن رضایت الهی، اطاعت از او و فرستادگان او در روی زمین (اهل بیت) است، اطاعتی که پایبندی انسان را به ایمان به خدا و عمل صالح را تقویت کند. حضرت علی (علیه السلام) یک راهکار عملی در این زمینه به ما نشان می دهد که: اگر می خواهی بدانی مقام و جایگاه خود را نزد خدا بدانی (خدا چقدر از تو راضی است)، بنگر که جایگاه و ابهت خدا، موقع گناه، نزد تو چقدر است. 

پی نوشت ها:
[1]. بحارالانوار، ج‏49، ص 4.
[2]. بحار الأنوار (ط - بیروت)، ج‏10 ص 95.
[3]. الأمالی (للمفید)،  ص  283 
[4]. آیات 7 و 8 سوره مبارکه بینه
[5].  بحار الأنوار (ط - بیروت)، ج‏75 ، ص222
[6]. بحار الأنوار (ط - بیروت) ،ج‏74 ، ص 147 
[7]. شرح آقا جمال خوانسارى بر غرر الحکم و درر الکلم، ج‏4 



:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- خدا ا-راضی-,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : چهار شنبه 3 شهريور 1395
زمان : 7:29
کرامتی از امام زمان (ع)


 
 

سال 1351 ش. بود. در یکی از شب های جمعه گرم تابستان مثل همیشه به مسجد جمکران رفتم. جلو ایوان مسجد قدیمی داخل دکّه مخصوص صدور قبوض، کنار مرحوم حاج ابوالقاسم ـ خادم مسجد ـ نشستم. نماز مغرب و عشاء تمام شد. جمعیت کم و بیش به داخل مسجد مشرف می شدند. در این هنگام، نگاهم به زنی افتاد که پسر بچه ای را در بغل گرفته بود. دختری حدود 12 ساله نیز همراهش بود. زن با قدم های مردد به دکه نزدیک شد. سلام کرد. جوابش را دادم و گفتم : 

ـ بفرمایید. امری داشتید؟

ya-mahdi

کرامتی از امام زمان (ع),کرامات المهدی,کرامات المهدی,کرامات المهدی المنتظر,کرامات امام زمان (ع),کراماتی از امام زمان (ع),حکایات و قصه های اسلامی

ـ بفرمایید. امری داشتید؟

به پاهای پسرش اشاره کرد و گفت:

ـ فلجه ! نذر کردم اگه امام، بچه ام را امشب شفا بده پنج هزار تومان بدم. حالا می خوام اول هزار تومان بدم! اشکال نداره؟

حاج ابوالقاسم خندید و گفت:

ـ خانم اومدی امتحان کنی؟

ـ پس چه کار کنم؟

ـ دلت قرص باشه. نقدی معامله کن!

زن هنوز مردد بود. کمی فکر کرد و بعد گفت:

ـ خیلی خوب قبوله!

سپس پنج هزار تومان از لای کیفش بیرون آورد و به حاج ابوالقاسم داد. او نیز قبضی به همان مقدار از دفترچه قبوض جدا کرد و مقابل آن زن روی گیشه گذاشت. زن قبض را گرفت و رفت. آخر همان شب فرا رسیده بود. من قضیه را فراموش کرده بودم . بار دیگر چشمم به همان زن و کودک و دخترش افتاد که به سمت دکه می آمدند. مقابل ما که رسیدند شروع کردند به دعا و تشکر کردن:

ـ خدا به شما طول عمر بده حاج آقا...!

ـ چی شده خانم؟

ـ این بچه، اول شب که آمدم خدمتتان، توی بغلم بود.

پاهای بچه رانشان داد و افزود:

ـ خوب شد. به خدا خوب شد. حالا دیگه راحت راه می ره. شما را به خدا مردم نفهمند! کسی نفهمد! آن وقت .... !



:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- کرامات امام زمان (ع), کراماتی از امام زمان (ع)-,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : چهار شنبه 3 شهريور 1395
زمان : 7:26
آشنایی با سوره‌ی ضُحی


 

 ضحی به روشنایی اوایل روز گفته می شود. این سوره مکی است.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، ضحی به معنای بلند شدن نور خورشید است.

در آیات 1 تا 5 این سوره خطاب به پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید:
سوگند به روشنایی روز، سوگند به شب چون آرام گیرد، (که) پروردگارت تو را وا نگذاشته، و دشمن نداشته است
و همانا آخرت برای تو بهتر از دنیا است، و به زودی پروردگارت به تو عطایی خواهد بخشید که خرسند می گردی.
در شأن نزول این سوره گفته اند: مدتی به پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) وحی نازل نشده بود. مشرکین، مرتب به آن به آن حضرت طعنه می زدند که: خدای محمد او را رها کرده و بر او غضب نموده است.
طعنه ها و زخم زبان های پی در پی مشرکین موجب دل آزردگی رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) گردید. از این روی، آن حضرت به کوه حرا رفت و با خداوند با نجوا و راز و نیاز پرداخت و از جهل مردم و کینه توزی دشمنان، به پرودگار خویش شکوه کرد. خداوند متعال جبرئیل را نازل و این سوره را بر آن حضرت ابلاغ فرمود.
خداوند در این سوره، پس از ذکر قسم هایی به رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) خطاب می کند که: پروردگارت تو را وانگذاشته و هرگز بر تو بغض نکرده است؛ و قطعاً آخرت برای تو بهتر از دنیا خواهد بود و در آخرت پروردگارت به تو آنقدر عطا می کند تا خرسند گردی.
در روایتی از حضرت علی (علیه السلام) به نقل رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در مورد این عطای الهی آمده است که آن حضرت فرمودند: آنقدر از امتم شفاعت می کنم که خدای تعالی خطاب می کند: ای محمد، آیا راضی شدی؟ عرض می کنم: بلی پروردگارا راضی شدم.
در ادامه، برخی از نعمت هایی که خداوند به پیامبر گرامی خویش ارزانی داشته است یادآور می شود و در مقام دلجویی از آن حضرت می فرماید: مگر نه تو را یتیم یافت، پس پناه داد؟ و تو را سرگشته یافت، پس هدایت کرد؟ و تو را تنگدست یافت، آنگاه بی نیاز کرد؟
پس (تو نیز به پاس این نعمت ها) یتیم را میازار، و گدا را از خود مران، و نعمت پروردگارت را بازگویی.


کتاب گلستان سوره‌ها – ص182



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی، مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- سوره‌ی ضُحی | قرآن-,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : دو شنبه 25 مرداد 1395
زمان : 15:41
نگاهی به حماسه عاشورا از زاویه آمار و ارقام
| ادامه مطلب...

   

در حالی که قول مشهور تعداد شهدای کربلا را  هفتاد و دو تن غیر از وجود مقدّس حضرت امام حسین بن علیّ می داند، علامه سید محسن امین عاملی (ره) معتقد است در واقعه کربلای سال  ۶١  هجری، یک صد و سی و نه تن از اهل بیت و اصحاب و لشکریان امام حسین (ع) به فیض عظیم شهادت رسیدند.
 
خبرگزاری شفقنا: حجت الاسلام عبّاس جعفری فراهانی، می نویسد:همه ساله با فرا رسیدن ماه محرم الحرام، جهان اسلام به ویژه جهان تشیع و پیروان اهل بیت عصمت و طهارت (ع)  در غم و اندوه و سوگواری فرو می روند. مساجد و حسینیه ها و تکیه ها و کوچه و خیابان ها و ادارات و خانه ها سیاه پوش می شوند.

مردم دل سوخته و عزادار، هر کدام به نوعی تلاش می می کنند عشق و علاقه و ارادت خود را به خاندان پیامبر (ص) نشان داده و از ظلم و ستمی که بر امام حسین (ع) و فرزندان و اصحاب ایشان، در روز دهم محرم سال شصت و یکم هجری رفت، بی زاری جسته و بر عاملان و قاتلین آنان لعن و نفرین بفرستند.

از طرف دیگر در این روزها و سال های اخیر، مردم جهان شاهد ظلم و ستم دردناکی مانند قتل و جنایت، آوارگی و... هستند که بر برخی از مسلمانان و شیعیان مظلوم در کشورهای عراق و سوریه و لبنان و ... از سوی تعدادی از گروهک های منحرف و تروریستی مدعی اسلام از قبیل داعش و جبهة النصرة و... که با حمایت استکبار جهانی و عوامل آنها یعنی آل سعود وهابی ایجاد شده اند، اتفاق افتاده و می افتد. قطعاً اینها از پیروان خوارج و بنی امیه و بنی عباس هستد که بدون رحم و مروت این جنایات را مرتکب می شوند!.

امیدواریم با هوشیاری، اتحاد و همدلی مسلمانان و گروه های شیعی در این کشورها و با حمایت ملت ها و دولت های اسلامی و مجامع بین المللی، توطئه بدخواهان و استعمارگران و استکبار جهانی هرچه زودتر خنثی و نابود و شر گروه های تروریستی از سر مردم کم شود. ان شاء الله.

واقعه بزرگ تاریخی و عبرت آموز عاشورا، یکی از وقایع مهم تاریخ اسلام و تشیّع می باشد که تاکنون از سوی گویندگان،  نویسندگان، علماء و محقّقان اسلامی و غیر اسلامی، پیرامون اهداف، نتایج و دستاوردهای آن بحث های زیادی صورت گرفته و کتاب ها، مقالات و سخن رانی های فراوان و  متعددی انجام، ایراد و چاپ و منتشر شده است. ( ١)


:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس-حماسه عاشورا ، قیام امام حسین ، حجت الاسلام عبّاس جعفری فراهانی-,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : سه شنبه 10 آذر 1394
زمان : 20:17
اربعین، وفاداری به پیام پیشوای شهادت
| ادامه مطلب...

  

در بین تمام اقوام و ملل، رسم رایجی است که از اموات و رفتگان خود به نحوی تجلیل کرده و یاد و خاطره آنها را با برپایی مجالسی زنده بدارند. وقتی پای قهرمانان و بزرگان آن قوم در میان باشد طبیعتاً آن رسم با شکوه مضاعف برگزار می‌شود.
 

روزنامه ایران - سید مصطفی علوی شیرخورشیدی: در بین تمام اقوام و ملل، رسم رایجی است که از اموات و رفتگان خود به نحوی تجلیل کرده و یاد و خاطره آنها را با برپایی مجالسی زنده بدارند. وقتی پای قهرمانان و بزرگان آن قوم در میان باشد طبیعتاً آن رسم با شکوه مضاعف برگزار می‌شود.

از جمله مراسم بسیار مهمی که در بسیاری از کشورهای اسلامی منعقد می‌شود، مراسم اربعین است.اربعین واژه‌ای است عربی به معنی چهل. عدد چهل در کنار چند عدد دیگر مثل 7،12و19نزد بعضی از اقوام و ادیان آسمانی و زمینی بویژه شیعیان، از قداست خاصی برخوردار بوده و هست.

در قرآن مجید هم چهار بار به اربعین اشاره شده است که سه بار آن به داستان قوم بنی‌اسرائیل و اقامت «چهل شبه» آنان در بیابان‌ها (مائده،26) و یکبار هم به طور کلی اشاره شده است که سن رشد کامل انسان در چهل سالگی است(احقاف،15).

اربعین وفاداری به پیام پیشوای شهادت


:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس-اربعین ، کربلا ، چهلمین روز-,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : سه شنبه 10 آذر 1394
زمان : 19:19
حسرت کرب و بلایت می‌کشد آخر مرا ...
| ادامه مطلب...

 

هر که باشد در دلش حال و هوایت بیشتر

گریه خواهد کرد بین روضه‌هایت بیشتر 

 

گرچه عمری سائل لطف و مرامت مانده‌ام

 

می‌شوم شب‌های جمعه من گدایت بیشتر 

 



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی، مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- حسرت -کرب و بلایت -,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : شنبه 23 آبان 1394
زمان : 7:49
حسرت کرب و بلایت می‌کشد آخر مرا ...
| ادامه مطلب...

هر که باشد در دلش حال و هوایت بیشتر

گریه خواهد کرد بین روضه‌هایت بیشتر 

 

گرچه عمری سائل لطف و مرامت مانده‌ام

 

می‌شوم شب‌های جمعه من گدایت بیشتر 

 

 



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی، مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- حسرت- کرب و بلایت -,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : شنبه 23 آبان 1394
زمان : 7:43
اربعین حسینی


::.. السلام علیک ..::

 

  





:: موضوعات مرتبط: فرهنگی، مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- امام حسین, عکس, اربعین-,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : شنبه 23 آبان 1394
زمان : 7:47
روایات مربوط به اخر زمان
| ادامه مطلب...

« از ابوبصیر نقل شده است که گفت:
خدمت امام صادق (ع) عرض کردم :  ابو جعفر (امام باقر (ع)) می فرمود: قائم آل محمد (عج) 2 غیبت دارد که یکی طولانی تر از دیگری است. فرمود: آری. این امر تحقق نیابد مگر آنکه در خاندان فلان اختلاف به وجود آید و حلقه تنگ شود و سفیانی ظهور کند و بلا سخت گردد و مرگ و کشتار مردم را فرا گیرد و آنان به حرم خدا و پیامبرش پناهنده شوند. »(13)

  

« امام صادق (ع) فرمودند:
هر کس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم را برای او تضمین می کنم. سپس فرمود: وقتی عبدالله بمیرد، مردم برای حکومت با کسی توافق نکنند و این اختلاف و درگیری به خواست خدا تا ظهور صاحب الامر (عج) ادامه یابد. حکومت های چند ساله پایان یافته و تبدیل به حکومت چند ماهه و چند روزه شود. راوی می گوید: سئوال کردم: آیا این ماجرا به طول می انجامد؟ فرمود: هرگز. »(15)

 

نام آخرین پادشاه مقتدر حجاز (عربستان)، عبدالله می باشد.(16)



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی، مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس-آخرزمان -,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : سه شنبه 21 مهر 1394
زمان : 20:25
کویر لبهای حسین (ع)



 

حق دارد اگر ز خلق دامن چیدست

 

از داغ عزیزیست اگر خشکیدست

 

بیهوده ترگ نخورده لب های کویر

 

لب های حسین بن علی را دیدست

 

...السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ...



:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- امام حسین, شعر, عاشورا-,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : یک شنبه 22 شهريور 1394
زمان : 7:50
من تو هستم وتومن


گفتم:خدایا از همه دلگیرم...... گفت :حتی از من؟

 

گفتم خدایا دلم را ربود................ گفت:پیش از من؟

 

گفتم خدایا چقدر دوری....................... گفت:تو یا من؟

 

گفتم :خدایا تنهاترینم……….............…... گفت:پس من؟

 

گفتم:خدایا کمک خواستم……................ گفت:از غیر از من؟

 

گفتم:خدایا دوستت دارم..............................گفت:بیشتر از من؟

 

گفتم:خدایا اینقدر نگو من……............. گفت:من تو هستم و تو من...

 



:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس-من -تو - -تو-من -,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : جمعه 13 شهريور 1394
زمان : 21:6
يا ابا صالح المهدي


اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ

 

صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ

 

وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً

 

حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً.

 

http://wiser.persiangig.com/mypics/wallpaper/Emame-Zaman6.jpg

 



:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس-ابا صالح المهدي-,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : جمعه 13 شهريور 1394
زمان : 21:5
به امید ظهورش صلوات


السلام علیک یا أباصالح المهدی «عج»

 

همه گویند، به تعجيل ظهورش صلوات

کاش جمعه اي بيايد، به تبریک ظهورش صلوات

 

جهت تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) :

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

 



:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس- امید- ظهور- صلوات -,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : جمعه 13 شهريور 1394
زمان : 21:4
یا امام زمان ....


ازشنبه درون خود تلنبار شدیم

 

 

تا آخر پنج شنبه تکرار شدیم

 

 

خیر سرمان منتظر دیداریم

 

 

جمعه شد و لنگ ظهر بیدار شدیم . . .



:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس-امام زمان , , , , -,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : جمعه 13 شهريور 1394
زمان : 21:2
سنجيدن خود در مقابل امام زمان


وبلاگ مهدی طاووس اهل جنت - www.tavoosejannat.blogfa.com

فرض کن حضرت مهدی(عج)به توظاهرگردد:

ظاهرت هست چنانیکه خجالت نکشی؟

باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟

خانه ات لایق اوهست که مهمان گردد؟

لقمه ات درخور اوهست که نزدش ببری؟

پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت؟

داری آن قدرکه یک هدیه برایش بخری؟

حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟

باچنین شرط که درحافظه دستی نبری!؟

واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران؟

می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟



:: موضوعات مرتبط: مذهبی، ،
:: برچسب‌ها: پاتوق گل نرگس-امام مهدی-,
نویسنده : ریحانه
تاریخ : جمعه 13 شهريور 1394
زمان : 20:22

صفحه قبل 1 صفحه بعد


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.